Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВМисля, че съвсем скоро някой млад

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВМисля, че съвсем скоро някой млад
Коментари Харесай

Политолог: Шансовете за преизбиране на Радев за втори мандат зависят от конфигурацията на следващия парламент

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Мисля, че напълно скоро някой млад водач на Българска социалистическа партия ще отиде пред мемориала пред НДК и ще уважи на жертвите на комунизма. Мисля, че имаме потребност от това и това ще е единствено позитив за Българска социалистическа партия.

Това разяснява в ефира на бТВ политологът Милен Любенов. 

Естествено е президентът да съобщи, че желае още един мандат. Мисля, че като тайминг добре е определен този  ден, тъй като видяхме през последните дни прекомерно доста спекулации и номинации по тематиката. И евентуално тъкмо по тази причина - с цел да се спре говоренето по тази тематика, президентът разгласи своята номинация, уточни той. 

Голямото преимущество на всеки настоящ президент е инстуционалния запас, с който разполага, обществения запас, светлината на прожекторите. Така че това са единствено преимущества. На процедура изборите се явяват оценка за работата на настоящите президенти. Доброто е, че Румен Радев съумя да резервира високо доверие. Разбира се основна ще е последната година, защото да си любимец е нож с две остриета. Шансовете му за преизбиране ще си повлияят от идната настройка в Народното събрание и прегрупирането на главните политически партии, уточни политологът.

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР